Elektromonteur (m/v)

Gemeente Schagen

Fulltime

Leer/ werkplek

MBO niveau

 

Onze opdrachtgever is op zoek naar een elektromonteur ter versterking van het bestaande, enthousiaste team. Omdat onze opdrachtgever een erkend leerbedrijf is, is er ook de mogelijkheid om een leer-werkovereenkomst aan te gaan. Je gaat dan vier dagen aan het werk onder begeleiding van een ervaren monteur en een dag naar school. Tevens bestaat er de mogelijkheid om ’s avonds naar school te gaan. Belangrijk voor het vervullen van deze functie is dat je gemotiveerd bent om aan te pakken en elektrotechnisch inzicht hebt! Het mooiste is, als je al een MBO niveau 2 elektrotechniek diploma in je zak hebt.

De mogelijkheden om door te groeien binnen dit bedrijf zijn groot. Je wordt goed begeleid als leerling/ nieuwkomer en je werkt aan mooie installaties en soms bijzondere projecten. Dit alles binnen een enthousiast team!

Werkervaring in de branche is dus een pre, maar niet noodzakelijk!

Ben jij de belangrijke schakel in de servicedienst die we zoeken? Loop jij warm voor het aanleggen van elektrotechnische installaties op locatie? Een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en enthousiast team is dan op zoek naar jou! 

Bel mij gerust voor meer informatie!

electrician-499799_960_720 electrician-499799_960_720